Doruk İlkokulu

WEB https://bismildorukilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Doruk Köyü, Bismil / Diyarbakır
VİZYON : Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : “Tüm öğrencilerimizin kendisine güvenen, bilgili ve becerili bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak, onlar için 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM SAAT:08:30-14:15
Isınma : SOBA
Servis : BİSMİL´DEN ÖZEL SERVİSİ VAR.
Ulaşım : özel
Yerleşim Yeri : Bismil Doruk Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçeye 23 km mesafede
Kontenjan Bilgileri : Okulumuz her kademe de bir sınıf bulunmaktadır. Anasınıfı A 1A Sınıfı 2A Sınıfı 3A Sınıfı 4A sınıfı İngilizce Öğretmeni Müdür ve Müdür yardımcısı olmak üzere 8 kontenjanlık bir okuldur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz yalnızca ilkokul kademesi bulunur.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz yalnızca ilkokul kademesi bulunur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuz yalnızca ilkokul kademesi bulunur.
Sportif Etkinlikler : sınıflar arası futbol müsabakaları.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2021-2022 yılında öğretmenlerimiz Mehmet FIRAT ve Murat YILDIZ önderliğinde "Hayallerimi Oynuyorum" eTwinning ulusal projesi yürütülmektedir.
Diğer Hususlar : Okulumuz köy okuludur.